Historie Metafox

METAFOX

Wist-je-datje...

 

Intussen zal het u waarschijnlijk niet meer verrassen dat Metafox een familiebedrijf is. Maar we hebben ook een heel leuk “wist je datje” over de naam MetaFOX en delen graag even het verhaal over de drie kleine vosjes.

 

Er was eens...

Er was eens een jongeman die bruiste van de creativiteit en die van ’s morgens tot ’s avonds laat wrochtte in het atelier om z’n ideeën uit te werken. In een ander dorpje, even verderop, was er een jongedame die op haar beurt heel ambitieus en ondernemend was. Beiden gebeten door hun eigen passies, beseften ze maar al te goed dat de boog niet altijd gespannen kan staan. Ze doken graag het nachtleven in en op die ene keer, waar hun ogen elkaar kruisten, ontstond er een magie. De twee werden verliefd en merkten al heel snel hoe compatibel ze waren. Dit was het begin van Meneer & Mevrouw Devos.

 

De 3 vosjes

Van het één kwam het ander en na enkele jaren kwam het eerste vosje al piepen. Vol liefde werd hij met de naam “Frederique” gedoopt. Enkele jaren gingen voorbij en plots meldde zich een tweede vosje aan. Ditmaal werd “Olivier” z’n naam. Met de snelheid van het licht kwam ook het derde en laatste vosje ter wereld. Met “Xavier” was het gezin nu helemaal compleet.
De drie kleine [De]vosjes hadden het grootste plezier in vader’s atelier en genoten na een leuk gevulde dag van moeder’s warme nest. Maar ook deze vosjes werden groot en verlieten één voor één het nest.

 

METAFOX

Alle drie stapten ze het bedrijfsleven in en bouwden ze mee aan de groei en uitbreiding van het familiebedrijf. Maar het is Frederique, het oudste [De]vosje en meteen ook de “F” in Metafox die het beheer overgenomen heeft en er elke dag naar streeft om Metafox naar het volgende niveau te tillen.

Blogbericht delen:

METAFOX

Kerstevent
Kijk even mee met ons terug naar de eerste editie van ons kerstevent. Gezelligheid, sfeer en livemuziek was gegarandeerd!
Projectinrichting

PROJECTINRICHTING

10 essentiële stappen
Optimaliseer uw werkruimte! Metafox transformeert uw bedrijfsomgeving met projectinrichting die uw identiteit uitstraalt en productiviteit stimuleert.
Buislaseren

BUISLASEREN

Buizen en profielen
Leer alles over buislaseren in de metaalsector en ontdek de mogelijkheden voor het snijden van buizen en metalen profielen.
Trendkleuren 2023

TRENDKLEUREN 2023

Meubilair
Ons meubilair evolueert mee met de trendkleuren 2023! Lees hier alles over de laatste trendkleuren en hoe wij dit integreren in ons meubilair.