Blog Metafox innoveert

METAFOX

Metafox innoveert

 

Het wordt gezegd dat elke crisissituatie opportuniteiten creëert en dit kunnen we bij Metafox beamen.

De Covid pandemie heeft ons gestimuleerd om probleemoplossend te denken en ons wenslijstje concreet aan te pakken. Er werden werkgroepen opgericht om in deze benarde tijd zoveel mogelijk zaken op orde te stellen en procedures te ontwikkelen om zo efficiënt mogelijk te werk te kunnen gaan eens we weer op volle productietoeren konden draaien.

Ook ons creatieve team kreeg de vrijheid en ruimte om een nieuwe huisstijl en web design te ontwikkelen. Met heel veel enthousiasme en fierheid lanceren we dan ook onze nieuwe website waarbij volledige transparantie de hoofddoelstelling was.
Als metaalverwerkend productiebedrijf zijn we actief op verschillende markten. We gaan er prat op elke klant, actief in eender welke sector, zo snel mogelijk te informeren. Bovendien werd de offertemodule aangepakt om nog gebruiksvriendelijker te zijn.

Naast alle informatieve content willen we u vooral ook inspireren.
Naar de ode van Leo Burnett: “Make it simple. Make it memorable. Make it inviting to look at. Make it fun to read. “
Metafox made it happen.

 

Blogbericht delen:
Projectinrichting

PROJECTINRICHTING

10 essentiële stappen
Optimaliseer uw werkruimte! Metafox transformeert uw bedrijfsomgeving met projectinrichting die uw identiteit uitstraalt en productiviteit stimuleert.
Buislaseren

BUISLASEREN

Buizen en profielen
Leer alles over buislaseren in de metaalsector en ontdek de mogelijkheden voor het snijden van buizen en metalen profielen.
Trendkleuren 2023

TRENDKLEUREN 2023

Meubilair
Ons meubilair evolueert mee met de trendkleuren 2023! Lees hier alles over de laatste trendkleuren en hoe wij dit integreren in ons meubilair.
Poederlakken

POEDERLAKKEN

Inhouse poederlaklijn
Metafox startte het jaar met een nieuwe investering in een eigen poederlaklijn. Kom in deze blog te weten hoe deze precies wordt ingezet!