CIDRUM VERSUS TREND 2022

 

Wie aan trendwatching doet, weet dat ronde vormen bovenaan de trendlijst staan in 2022 en de daaropvolgende jaren. Wie zich liever niet verdiept in de talrijke informatie dat hier online over terug te vinden is; niet getreurd; we diepen dit kort voor je uit in deze blog en passen het ook meteen toe.

 

RONDE VORMEN ALS TREND IN 2022

De natuur is altijd al een belangrijke inspiratiebron geweest voor het interieur. De alom gekende pandemie wist dit effect nóg te versterken. We trokken massaal naar buiten wat de ideale voedingsbodem bleek in onze zoektocht naar een mooie balans tussen lichaam en geest. We herontdekten de natuur in al z’n eenvoud en schoonheid en omarmden haar organische vormen en lijnen alsook kleuren. De rust die we erin terugvonden, staat in schril contrast met ons vroegere leven. Steevast overtuigd deze hernieuwde balans te bewaren, willen we deze elementen nu ook integreren in ons interieur en zo ontstond deze nieuwe trend.

 

TOEGEPAST BINNEN METAFOX

Metafox heeft een team van ontwerpers en designers in huis die de trends op de voet volgen. Internationaal hoog aangeschreven beurzen zoals “Maison & Objet” te Parijs en “Salone del Mobile” te Milaan dragen bij tot het voeden van hun creatieve brein. Bij een brainstormsessie krijgen hun ideeën vorm waarna het technisch proces kan beginnen. Zo werd ook onze Cidrum geboren.

De Cidrum is de derde ronde statafel in ons gamma, maar in tegenstelling tot onze Diskus en Flux, is ze niet plooibaar, maar stapelbaar. Als fabrikant van functioneel meubilair is stapelbaarheid of plooibaarheid een ware must. Maar ook de esthetiek en het designgehalte spelen een grote rol. Er wordt alsmaar meer belang gehecht aan de vormgeving van projecten en events omdat dit de reflectie van het merk en/of bedrijf is. Perceptie is álles.

Onze Cidrum, die als het ware de afgeronde versie is van ons topproduct Quadrum, is nu al een waar succes. Ze is verkrijgbaar op zowel salontafel-, eettafel- en statafelhoogte en in alle mogelijke textuurverf kleuren. Geef dus eens dat tikkeltje extra aan uw concept en durf voluit te gaan. Wij adviseren u hierbij graag!

Blogbericht delen:
Kleurentrends meubilair

MEUBILAIR

Nieuwe kleuren
Ons meubilair evolueert mee met de laatste kleurentrends! Lees hier alles over de laatste kleurentrends en hoe wij dit integreren in ons meubilair.
Poederlaklijn

PRODUCTIE

Poederlaklijn
Metafox startte het jaar met een nieuwe investering in een eigen poederlaklijn. Kom in deze blog te weten hoe deze precies wordt ingezet!
Metafox teambuilding

METAFOX

Teambuilding
We blikken terug op onze geslaagde teambuilding van 7 oktober. Ontdek hier hoe de medewerkers deze dag hebben beleefd.
Metafox tube processing

METAFOX

Buisverwerking
Metafox is al jaren een belangrijke speler in de wereld van het toeleveren van buis- en profielonderdelen in zowel staal, aluminium als RVS.