Over ons

Toeleverancier

Als toeleverancier is Metafox gespecialiseerd in alle bewerkingen die op buizen en/of profielen kunnen worden uitgevoerd. Wij produceren losse onderdelen maar ook volledig gelaste en afgewerkte eindproducten en alles wat daar tussen ligt.

Ons modern CNC-gestuurd machinepark met buizenlasers, lasrobots, buizenplooimachiness, eindbewerkingsstations, enz… biedt ons talloze mogelijkheden. Zowel uiterst precieze designonderdelen als het iets brutere constructiewerk wordt steeds volgens de specifieke eisen en wensen van de klant behandeld. Dit alles zowel in staal, RVS als aluminium.

Wij proberen steeds een technische oplossing te bieden voor uw vragen!

Fabrikant van functioneel meubilair

Onze missie is functionaliteit combineren met duurzaamheid en esthetiek.

Er zijn tal van verschillende sectoren op de markt, elk met hun specifieke vereisten op vlak van meubilair. We streven ernaar voor elke sector een ruim gamma te kunnen aanbieden.

In samenwerking met onze klanten en na grondige analyse van diens behoeftes, ontwikkelt Metafox op systematische basis nieuwe producten. Telkens met de nodige aandacht voor de ergonomie, gebruiksvriendelijkheid, esthetiek, duurzaamheid, functionaliteit, kwaliteit en design.

In onze showroom kunt u deze producten komen bezichtigen. We ontvangen u hiervoor graag van maandag tot en met vrijdag, tijdens de kantooruren, op afspraak.

Kwaliteit

Dagelijks besteedt ons team bijzondere aandacht aan de kwaliteit van de producten die we leveren alsook aan de service die we verlenen. In het eerste geval is dit het geheel van eigenschappen van een object, in het tweede specifiekere is het een positief kenmerk wat ons van de concurrent onderscheidt.

Kwaliteit is de kernwaarde van onze vennootschap. We kiezen resoluut voor het gebruik van kwaliteitsvolle en duurzame materialen voor het vervaardigen van onze producten. Alle grondstoffen en uitbestede diensten ondergaan een grondige inspectie bij aanlevering. Teneinde de continuïteit hiervan te garanderen, worden zoveel mogelijk onderdelen binnenshuis verwerkt. Indien dit toch niet mogelijk blijkt, richten we onze pijlen op gecertifieerde partners om ons te versterken.

In-house designers

Vol trots wensen we een deel van ons team in de verf te zetten; ons in-house design team.
Designers, een ras apart, maar zo inspirerend en bruisend van de ideeën. Ze dienen de mensheid, ze zijn er om de wereld beter en aangenamer te maken. Ze zijn er om datgene te ontwikkelen wat voor u op dit moment een bekommernis kan zijn of waar u specifiek behoefte aan hebt.

Ze werken op maat en besteden hierbij alle aandacht aan de haalbaarheid en kost-efficiëntie van het project. Brainstormsessies leiden tot autocad tekeningen, die op hun beurt leiden tot uitschrijven van productieprocessen en het vervaardigen van prototypes. Telkens weer opnieuw bezorgt de komst van een prototype een WOW gevoel. Het is als het ware de geboorte van een nieuw product. Na hier en daar wat bijschaven en aanpassen, kan het de markt betreden en floreren.

Heeft u een project op maat? We adviseren u graag!

Blog

METAFOX

Kerstevent
Kijk even mee met ons terug naar de eerste editie van ons kerstevent. Gezelligheid, sfeer en livemuziek was gegarandeerd!
Projectinrichting

PROJECTINRICHTING

10 essentiële stappen
Optimaliseer uw werkruimte! Metafox transformeert uw bedrijfsomgeving met projectinrichting die uw identiteit uitstraalt en productiviteit stimuleert.
Buislaseren

BUISLASEREN

Buizen en profielen
Leer alles over buislaseren in de metaalsector en ontdek de mogelijkheden voor het snijden van buizen en metalen profielen.
Trendkleuren 2023

TRENDKLEUREN 2023

Meubilair
Ons meubilair evolueert mee met de trendkleuren 2023! Lees hier alles over de laatste trendkleuren en hoe wij dit integreren in ons meubilair.