Projectinrichting

PROJECTINRICHTING

10 essentiële stappen naar een geslaagde projectinrichting

 

Bij projectinrichting gaat het niet alleen om het kiezen van het juiste meubilair, maar ook om het creëren van ruimtes die de identiteit van uw bedrijf weerspiegelen en de productiviteit bevorderen. Of het nu gaat om horeca-, bedrijfs- of kantoorinrichting, ons gepassioneerd salesteam en inhouse interieurstyliste werken zij aan zij om uw wensen om te zetten in mooie, functionele ruimtes.

 

Metafox' checklist voor projectinrichting

1. Luisteren naar de wensen van de klant

Voordat we met de projectinrichting aan de slag gaan, nemen we de tijd om te luisteren naar uw visie. Wat zijn uw doelen? Wat wilt u bereiken met de ruimte? Door uw wensen en noden te begrijpen, ontwikkelen we een gepersonaliseerd moodboard dat volledig aansluit bij uw stijl, met functionaliteit als centrale focus.

2. Ruimteanalyse en ontwerp

Met de nodige inzichten gaat ons team aan de slag! Ideeën worden uitgewisseld, moodboards worden samengesteld en zo wordt het gepaste meubilair voor de inrichting van uw ruimtes zorgvuldig geselecteerd.

3. Voorstel aan de klant

In deze fase nodigen we u graag uit naar onze showroom om het ontwerp in detail te bespreken en de producten van dichtbij te bekijken. Dit biedt een concreter beeld van het meubilair dat we voor u in gedachten hebben.

4. Selectie van het gewenste meubilair

Op basis van ons voorstel en het advies van onze interieurstyliste maakt u een eerste keuze uit ons meubilair voor uw projectinrichting.

5. Offerte van de gekozen producten

Na het ontvangen van uw keuze stellen we een gedetailleerde offerte op van de geselecteerde producten.

6. Toelichting bij de offerte en productafwerkingen

Transparantie vinden wij van groot belang. Daarom komen wij graag samen om de offerte gedetailleerd toe te lichten. Tijdens dit gesprek gaan we samen door de prijzen en overlopen we de bijhorende productafwerkingen, zoals kleuropties, kuipafwerkingen en laksoorten.

7. Offerte goedgekeurd?

Zodra u akkoord gaat met het ontwerp, zetten wij de volgende stappen binnen het proces. De bestelling wordt zorgvuldig verwerkt en de leveringsdatum wordt vastgelegd.

8. Levering en installatie

Metafox levert uw meubilair met zorg op de afgesproken dag en tijdstip. Dit steeds in het bijzijn van onze verkoper, Mathieu, die intussen uw vertrouwenspersoon werd doorheen het project. Op deze manier verzekeren we een nauwkeurige plaatsing door ons installatieteam en een vlekkeloze afwerking van uw projectinrichting.

9. Service na verkoop

Na de installatie volgen we alles nauwgezet op en staan we klaar om verdere vragen te beantwoorden en feedback te ontvangen.

10. Nemen van fotomateriaal

Onze projectinrichtingen leggen we met trots vast op beeld. Daarom nemen wij graag enkele foto’s van het eindresultaat. Deze delen we dan, met uw toestemming, op onze website onder de rubriek ‘referenties’ en op onze social media kanalen. U wordt getagd en het beeldmateriaal wordt naar u doorgestuurd.

 

Benieuwd hoe wij uw ruimtes kunnen transformeren? Neem vandaag nog contact met ons op, dan gaan we samen aan de slag!

furniture@metafox.be

Blogbericht delen:

METAFOX

Kerstevent
Kijk even mee met ons terug naar de eerste editie van ons kerstevent. Gezelligheid, sfeer en livemuziek was gegarandeerd!
Projectinrichting

PROJECTINRICHTING

10 essentiële stappen
Optimaliseer uw werkruimte! Metafox transformeert uw bedrijfsomgeving met projectinrichting die uw identiteit uitstraalt en productiviteit stimuleert.
Buislaseren

BUISLASEREN

Buizen en profielen
Leer alles over buislaseren in de metaalsector en ontdek de mogelijkheden voor het snijden van buizen en metalen profielen.
Trendkleuren 2023

TRENDKLEUREN 2023

Meubilair
Ons meubilair evolueert mee met de trendkleuren 2023! Lees hier alles over de laatste trendkleuren en hoe wij dit integreren in ons meubilair.