Trendkleuren 2023

TRENDKLEUREN 2023

Trendkleuren 2023: Metafox evolueert mee!

 

Metafox evolueert mee met de trendkleuren 2023! Met Metafox willen we ons mee ontwikkelen met de laatste trendkleuren in het meubeldesign van onder andere de evenementen- en horecasector. Hoewel we tot nu toe eerder bekend stonden om onze kwalitatieve meubels in de vooral klassieke, stijlvolle kleuren, hebben we besloten onze horizon te verbreden.

Door een verfrissende make-over van enkele bestaande producten willen we onze veelzijdigheid en creativiteit tonen. Samen met onze nieuwe Interieur designstyliste Joëlle gingen we aan de slag, met een geslaagd resultaat als gevolg! In deze blog bespreken we graag met u de nieuwste kleurentrends, onze eigen nieuwe tinten en patronen die wij aanbieden ☟

 

Huidige trends in de evenementen- en horecasector

Tegenwoordig zijn gasten op zoek naar bijzondere ervaringen. Unieke prints en patronen, opvallende kleuren en eyecatchers spelen hierbij een belangrijke rol. Natuurlijke kleuren zijn hierin populairder dan ooit!

“De corona-uitbraak heeft ons allemaal gedwongen om ons aan te passen aan een nieuwe realiteit. We trokken massaal de natuur in en hebben meer tijd buiten doorgebracht. Dit heeft geleid tot een hernieuwde waardering voor de schoonheid van de natuur en heeft mensen geïnspireerd om deze trend door te trekken naar hun interieur.”  Interieurstyliste Joëlle.

Natuurlijke kleuren zoals aardetinten en groentinten worden daardoor steeds vaker gebruikt, waardoor een gevoel van rust en harmonie ontstaat.

Niet alleen de kleuren van het interieur veranderen, maar ook de manier waarop we onze ruimtes indelen, ontwikkelt zich. Ontspannen, samenkomen en werken komen steeds vaker samen, waardoor ruimtes flexibeler en multifunctioneler moeten zijn. Het meubilair moet dus geschikt zijn om een efficiënte en functionele inrichting van elke ruimte te verzekeren.

Met ons inklapbaar en stapelbaar meubilair zijn we alvast al helemaal mee met deze laatste trend. Door het toevoegen van nieuwe kleuren en patronen voegen we nu ook de eerste trend toe, waardoor ons meubilair zowel functioneel als hip wordt!

 

Onze nieuwe trendkleuren

Om aan te tonen dat Metafox meer te bieden heeft dan alleen onze Classics, de witte en zwarte frames, voegen we kleur toe aan onze collectie. Hierbij kiezen we voor een scala aan kleurrijke en toch neutrale kleuren, waaronder nude, terracotta, old blue, olive green, kaki. Deze kleuren zijn geïnspireerd op de natuur en zorgen ervoor dat de meubels naadloos opgaan in elke buitenomgeving, terwijl tegelijkertijd invloeden van buitenaf op een neutrale manier naar binnen worden gebracht. Bovendien zijn de kleuren pastelblauw en beigerood op dit moment talrijk aanwezig op de recentste beurzen!

 

Oplegbladen met nieuwe designs

Ook in onze nieuwe oplegbladen is de connectie met de natuur niet ver te zoeken. Met onze volkern bladen in de prachtige marmer- en terrazzo stijl, krijgt uw inrichting een stijlvolle en natuurlijke uitstraling. Bovendien zorgen onze volkern vissengraat en burned wood bladen voor een sublieme houten look. Deze toffe designs zijn zodanig gekozen dat ze perfect matchen met de nieuwe kleuren. U bent vrij om uw ideale combinatie samen te stellen en te mixen!

Ontdek hier welk meubilair allemaal verkrijgbaar is in onze nieuwe kleuren en designs:

Blogbericht delen:

METAFOX

Kerstevent
Kijk even mee met ons terug naar de eerste editie van ons kerstevent. Gezelligheid, sfeer en livemuziek was gegarandeerd!
Projectinrichting

PROJECTINRICHTING

10 essentiële stappen
Optimaliseer uw werkruimte! Metafox transformeert uw bedrijfsomgeving met projectinrichting die uw identiteit uitstraalt en productiviteit stimuleert.
Buislaseren

BUISLASEREN

Buizen en profielen
Leer alles over buislaseren in de metaalsector en ontdek de mogelijkheden voor het snijden van buizen en metalen profielen.
Trendkleuren 2023

TRENDKLEUREN 2023

Meubilair
Ons meubilair evolueert mee met de trendkleuren 2023! Lees hier alles over de laatste trendkleuren en hoe wij dit integreren in ons meubilair.