METAFOX

Geslaagde editie van ons Metafox kerstevent!

 

Ons personeelsfeest bevond zich dit jaar in hogere kerstsferen! Wat begon bij een spontaan idee groeide uit tot een meer dan geslaagd kerstevent. Braadworsten, glühwein, sfeerlichtjes… alles waar je aan denkt bij een kerstmarkt werd samengebracht in één geheel in onze showroom!

 

Op vrijdag 22 december begon onze showroom vanaf 16.00 uur langzaam vol te lopen met nieuwsgierige werknemers, partners en kinderen. De avond beloofde voor ieder wat wils, klaar voor een sfeervolle avond. Onze showroom werd omgetoverd tot de ultieme kerstsfeer, gevuld met verschillende chalets die een ruime keuze aan typisch winters eten en drinken aanboden.

De kinderen konden zich volledig uitleven tijdens verschillende workshops, terwijl iedereen kon genieten van een live jazzbandje om de kerstsfeer te vervolledigen.

En wat is een kerstevent zonder kerstman? Samen met zijn kerstelf bracht hij voor iedere werknemer een toffe Metafox-muts mee!

Kortom, voor iedereen een geslaagde eerste editie!

Blogbericht delen:

METAFOX

Kerstevent
Kijk even mee met ons terug naar de eerste editie van ons kerstevent. Gezelligheid, sfeer en livemuziek was gegarandeerd!
Projectinrichting

PROJECTINRICHTING

10 essentiële stappen
Optimaliseer uw werkruimte! Metafox transformeert uw bedrijfsomgeving met projectinrichting die uw identiteit uitstraalt en productiviteit stimuleert.
Buislaseren

BUISLASEREN

Buizen en profielen
Leer alles over buislaseren in de metaalsector en ontdek de mogelijkheden voor het snijden van buizen en metalen profielen.
Trendkleuren 2023

TRENDKLEUREN 2023

Meubilair
Ons meubilair evolueert mee met de trendkleuren 2023! Lees hier alles over de laatste trendkleuren en hoe wij dit integreren in ons meubilair.