Metafox teambuilding

METAFOX

There is no "I" in TEAM

 

Met zo’n 56 medewerkers in dienst, kunnen we wel stellen dat er veel diversiteit is binnen Metafox. Mannen en vrouwen, van schoolverlater tot pensioengerechtigd, van verschillende origine werken elke dag samen om hun gezamenlijk doel te bereiken. Ieder rijk aan z’n eigen verhaal dat resulteert in unieke normen en waarden. Het spreekt voor zich dat wederzijds begrip en respect hier hand in hand gaan en dat een goede communicatie vereist is.
En wat is er nu beter om deze communicatie te optimaliseren dan een Teambuilding?

 

Metafox teambuilding

Met veel rijzende vragen, hier en daar zelfs wat tegenzin, verzamelden alle vosjes zich op een vrijdagnamiddag in de showroom voor wat ze toen nog niet wisten een aangename namiddag vol spel en plezier. Het creëren van eenheid en uniformiteit is bij een teambuilding van groot belang, dus kreeg ieder een nieuwe Metafox-T-Shirt bedeeld.

De groepen werden zo verdeeld dat er uit elk departement iemand vertegenwoordigd was. Spannend, want iedereen werd uit z’n comfort zone getrokken en werd bij onbekenden gezet. De lunch was het uitgelezen moment om elkaar al eens af te tasten en een leuke groepsnaam te bedenken.

De activiteiten waren zo gekozen dat we werkelijk samen moesten werken om te slagen. Dus de koppen werden samen gestoken, plannen werden beraamd, groepsleden werden aangemoedigd. Al snel vervloog alle twijfel en werd er plaats gemaakt voor gelach en nieuwe kameraadschappen. Het verdict was unaniem; zo ontspannen en zorgeloos hadden we ons al een tijd niet meer gevoeld. Gefocust op het spel was er enkel maar oog voor elkaar en de groep. En met de zon royaal van de partij konden we ons geen betere dag gewenst hadden.

 

Een mind-blowing incentive

Om het strijdgevoel aan te wakkeren werd er geteased met een leuke incentive voor de winnaars. Nooit hadden we durven denken dat dit een helikoptervlucht over onze trots, ons bedrijf en Ardooie zou zijn. Dit was dé kers op de taart waar ieder vol verbazing en ontzag stond te popelen om net die letters van z’n naam te horen. Er werden maar liefst 6 winnaars afgeroepen. De gefortuneerden waren in extase en de rest surfte mee op hun ervaring. Het groepsgevoel was nog maar zelden zo sterk geweest binnen Metafox waardoor we met zekerheid kunnen stellen dat dit een geslaagde Teambuilding was.

Aansluitend trokken we eensgezind naar de showroom waar alles in gereedheid was gebracht voor het diner. Er werd getoast en nagepraat over de dag. Teamgenoten zochten elkaar terug op en stelden elkaar voor aan hun dichte collega’s. De sfeer zat goed. We genoten met volle teugen van de heerlijke barbecue dat uiteraard, zo zou het Metafox niet zijn, uitmondde in een dansfeest.

There is no “I” in Team!

Blogbericht delen:

METAFOX

Kerstevent
Kijk even mee met ons terug naar de eerste editie van ons kerstevent. Gezelligheid, sfeer en livemuziek was gegarandeerd!
Projectinrichting

PROJECTINRICHTING

10 essentiële stappen
Optimaliseer uw werkruimte! Metafox transformeert uw bedrijfsomgeving met projectinrichting die uw identiteit uitstraalt en productiviteit stimuleert.
Buislaseren

BUISLASEREN

Buizen en profielen
Leer alles over buislaseren in de metaalsector en ontdek de mogelijkheden voor het snijden van buizen en metalen profielen.
Trendkleuren 2023

TRENDKLEUREN 2023

Meubilair
Ons meubilair evolueert mee met de trendkleuren 2023! Lees hier alles over de laatste trendkleuren en hoe wij dit integreren in ons meubilair.