Contour Bar

Barkruk

Stapelbare barkruk met een strak en modern design. Niet alleen stijlvol, maar ook zeer praktisch in gebruik!

ROEL VANDEBEEK

  • Allroundontwerper Roel Vandebeek (°1970) studeerde Media, Arts and Design in Genk. Eind 1996 richtte hij zijn eigen ontwerpbureau Beek Design op. Sindsdien werkt hij voor Belgische firma's, maar ook voor internationale bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren. Zijn ontwerpen ogen origineel en tijdloos. En ook al zijn ze heel doordacht, vaak bevatten ze een vleugje humor. Met zijn studio richt Roel Vandebeek zich vooral op productdesign en meubelontwerp, maar zijn vrij werk leunt dicht aan bij de beeldende kunst. Meer en meer wordt hij gevraagd voor het ontwerpen van publieke ruimtes. 

KIES JE MATERIAAL

  • De zitschelp plooit zich helemaal naar jouw smaak en behoeftes. Naturel gevernist beukenhout, fineer, laminaat of toch liever een afwerking met beits of lak? Het kan allemaal.

EXTRA COMFORT

  • De Contour wordt nog comfortabeler als je hem volledig of gedeeltelijk laat stofferen. Een donszacht extraatje.

Gerelateerde producten

Ontdek alle producten uit de Contour collectie!

Hulp nodig?

Contacteer ons via furniture@metafox.be

We helpen u graag verder!

Blog

METAFOX

Kerstevent
Kijk even mee met ons terug naar de eerste editie van ons kerstevent. Gezelligheid, sfeer en livemuziek was gegarandeerd!
Projectinrichting

PROJECTINRICHTING

10 essentiële stappen
Optimaliseer uw werkruimte! Metafox transformeert uw bedrijfsomgeving met projectinrichting die uw identiteit uitstraalt en productiviteit stimuleert.
Buislaseren

BUISLASEREN

Buizen en profielen
Leer alles over buislaseren in de metaalsector en ontdek de mogelijkheden voor het snijden van buizen en metalen profielen.
Trendkleuren 2023

TRENDKLEUREN 2023

Meubilair
Ons meubilair evolueert mee met de trendkleuren 2023! Lees hier alles over de laatste trendkleuren en hoe wij dit integreren in ons meubilair.