Contour Grip

Stapelstoel

De Contour Grip stapelstoel combineert functionaliteit met een elegante uitstraling. Stijl de stoel volledig naar uw wensen, zo voegt deze stoel een harmonieuze look toe aan elke ruimte!

ROEL VANDEBEEK

Allroundontwerper Roel Vandebeek (°1970) studeerde Media, Arts and Design in Genk. Eind 1996 richtte hij zijn eigen ontwerpbureau Beek Design op. Sindsdien werkt hij voor Belgische firma's, maar ook voor internationale bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren. Zijn ontwerpen ogen origineel en tijdloos. En ook al zijn ze heel doordacht, vaak bevatten ze een vleugje humor. Met zijn studio richt Roel Vandebeek zich vooral op productdesign en meubelontwerp, maar zijn vrij werk leunt dicht aan bij de beeldende kunst. Meer en meer wordt hij gevraagd voor het ontwerpen van publieke ruimtes. 

OP POTEN

De Contour (uit het gamma Chairme) is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De 'moederversie' blijft echter dit model op vier poten. De symbiose tussen zitschelp en onderstel geeft het ontwerp volop karakter.

KIES JE MATERIAAL

De zitschelp plooit zich helemaal naar jouw smaak en behoeftes. Naturel gevernist beukenhout, fineer, laminaat of toch liever een afwerking met beits of lak? Het kan allemaal.

EXTRA COMFORT

De Contour wordt nog comfortabeler als je hem volledig of gedeeltelijk laat stofferen. Een donszacht extraatje.

OP MAAT

Heb je nog andere, specifieke wensen? Neem contact op met ons en we maken de stoel die jou op het lijf geschreven is.

Gerelateerde producten

Laat u verder verrassen door de overige producten uit de Contour collectie en maak uw inrichting compleet!

Hulp nodig?

Contacteer ons via furniture@metafox.be

We helpen u graag verder!

Blog

METAFOX

Kerstevent
Kijk even mee met ons terug naar de eerste editie van ons kerstevent. Gezelligheid, sfeer en livemuziek was gegarandeerd!
Projectinrichting

PROJECTINRICHTING

10 essentiële stappen
Optimaliseer uw werkruimte! Metafox transformeert uw bedrijfsomgeving met projectinrichting die uw identiteit uitstraalt en productiviteit stimuleert.
Buislaseren

BUISLASEREN

Buizen en profielen
Leer alles over buislaseren in de metaalsector en ontdek de mogelijkheden voor het snijden van buizen en metalen profielen.
Trendkleuren 2023

TRENDKLEUREN 2023

Meubilair
Ons meubilair evolueert mee met de trendkleuren 2023! Lees hier alles over de laatste trendkleuren en hoe wij dit integreren in ons meubilair.