Contour Slide

Stapelstoel

De Contour Slide stapelstoel met een uniek design en elegante uitstraling. Deze stoel biedt niet alleen comfort, maar voegt ook een harmonieuze look toe aan elke ruimte!

ROEL VANDEBEEK

Allroundontwerper Roel Vandebeek (°1970) studeerde Media, Arts and Design in Genk. Eind 1996 richtte hij zijn eigen ontwerpbureau Beek Design op. Sindsdien werkt hij voor Belgische firma's, maar ook voor internationale bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren. Zijn ontwerpen ogen origineel en tijdloos. En ook al zijn ze heel doordacht, vaak bevatten ze een vleugje humor. Met zijn studio richt Roel Vandebeek zich vooral op productdesign en meubelontwerp, maar zijn vrij werk leunt dicht aan bij de beeldende kunst. Meer en meer wordt hij gevraagd voor het ontwerpen van publieke ruimtes. 

MET DRAADFRAME

Met zijn gracieuze belijning maakt de Contour elke omgeving een stukje eleganter. Het bijzondere aan deze stoel is dat het detail onderaan de houten zitschelp terugkomt in het ranke frame, wat een harmonieuze look oplevert.

KIES JE MATERIAAL

De zitschelp plooit zich helemaal naar jouw smaak en behoeftes. Naturel gevernist beukenhout, fineer, laminaat of toch liever een afwerking met beits of lak? Het kan allemaal.

EXTRA COMFORT

De Contour wordt nog comfortabeler als je hem volledig of gedeeltelijk laat stofferen. Een donszacht extraatje..

Kleur onderstel

Gerelateerde producten

Ontdek de andere designs van allroundontwerper Roel Vandebeek.

Hulp nodig?

Contacteer ons via furniture@metafox.be

We helpen u graag verder!

Blog

METAFOX

Kerstevent
Kijk even mee met ons terug naar de eerste editie van ons kerstevent. Gezelligheid, sfeer en livemuziek was gegarandeerd!
Projectinrichting

PROJECTINRICHTING

10 essentiële stappen
Optimaliseer uw werkruimte! Metafox transformeert uw bedrijfsomgeving met projectinrichting die uw identiteit uitstraalt en productiviteit stimuleert.
Buislaseren

BUISLASEREN

Buizen en profielen
Leer alles over buislaseren in de metaalsector en ontdek de mogelijkheden voor het snijden van buizen en metalen profielen.
Trendkleuren 2023

TRENDKLEUREN 2023

Meubilair
Ons meubilair evolueert mee met de trendkleuren 2023! Lees hier alles over de laatste trendkleuren en hoe wij dit integreren in ons meubilair.